Bemutatkozás

A Társaságunk 2009-ben alakult. Alapító atyja és az első cégvezetője Cséffai János okleveles könyvvizsgáló.

A zrt. tevékenysége a kezdeti időszakban a költségvetési szervezeteknél végzett belső ellenőrzési munkában teljesedett ki; ma már azonban a gazdasági élet legkülönfélébb területein (szállítmányozás, szolgáltató és kereskedelmi társaságok, önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok, pénzintézetek stb.) lát el könyvvizsgálati feladatokat, mindamellett, hogy gazdasági társaságok átalakulásában, valamint számos és igen jelentős európai uniós támogatás pénzügyi elszámolásának felülvizsgálatában is közreműködünk. A zrt. fő tevékenységi köre „Számviteli, könyvvizsgálói, adószakértői tevékenység”.

Társaságunk székhelye Békéscsaba, mivel a tulajdonosi kör szintén megyeszékhelyi kötődésű vagy legalábbis az volt valamikor. Könyvvizsgálóink úgynevezett utazó könyvvizsgálók, akik az ország egész területén látnak el és vállalnak feladatokat, mindemellett a fővárosban – annak jelentős kiterjedése miatt – állandó budapesti lakóhellyel rendelkező könyvvizsgáló is alkalmazottja/tagja a zrt.-nek.

A Cs.A.Cs a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál bejegyzett cégként működik, nyilvántartási száma: 002653. Rendelkezik a Magyar Könyvvizsgálói Kamara által kiadott költségvetési és pénzügyi intézményi minősítéssel. Feladatunkat a Magyar Könyvvizsgálói Kamaráról, a könyvvizsgálói tevékenységről, valamint a könyvvizsgálói közfelügyeletről szóló 2007. évi LXXV. törvény és annak módosításainak megfelelően látjuk el.

Forduljon hozzánk bizalommal, és garantáljuk, hogy nem fog csalódni bennünk.

 

dr. Cséffai Attila Csaba
alapító, jogi vezető (Head of Legal)

nevjegy
Budapest
1042 Budapest, Árpád út 175. 9/28.
message
Békéscsaba
5600 Békéscsaba, Mogyoró utca 22.
phone
Győr
9024 Győr, Belváros